Curve romance

Curvele romance care se prostitueaza în Milano domina piata din nordul metropolei italiene: din 10 curve care îsi câstiga existenta vânzându-si trupul, 9 sunt românce (curve romance) conform politiei locale din Milano. Putem spune fara sa gresim ca primul exportator de curve in Milano este Romania. Milano e plin de curve romance. Potrivit scriitorului italian Roberto Saviano, care traieste permanent sub protectia politiei, dupa ce a scris cartea "Gomorra", in care a dezvaluit multe secrete ale Mafiei, curvele romance sunt majoritare in Roma (85%). Curvele romance sunt la mare cautare in Roma datorita calitatilor fizice si datorita serviciilor de calitate superioara oferite la cele mai convenabile tarife. Potrivit anchetei sale, tariful pentru o curva romanca este de 100 de euro iar pentru o curva rusoaica pretul urca la 200-300 euro. "Despre romance mai trebuie spus ca sunt de multe ori foarte tinere si fara retineri atunci cand vine vorba de prestatie, fac tot ce se cere", a spus Saviano. Desi foarte cautate, curvele romance prefera sa-si ascunda nationalitatea, din cauza faptului ca romanii sunt asociati cu "tiganii", se declara rusoaice. Despre pestii romancelor scriitorul spune ca sunt indivizi fara scrupule capabili de orice, pesti despre care romancele nu vorbesc niciodata. In opinia scriitorului, in Romania nu exista structuri si legi anti-mafie ...deci politia mafiota romana poate racola curve pentru prostitutie fara probleme si romanii se pot organiza in structuri mafiote fara retineri.

 Radu Banciu: "Romancele au fete de curve"...daca esti curva ce fata sa ai? Fata, mentalitate, limbaj si comportament de curva. "Multe curve sunt in lumea asta", "de ce se imbraca romancele ca niste curve", "romancele, curve in Europa"...corect, filmuletul de mai jos si zecile de fimulete-dovezi de pe you tube confirma faptul ca majoritatea romancelor pleaca in Italia sa se prostitueze, sa faca sex pe bani, sa vanda "pasarica" pe bani, bunuri fixe sau mobile. Romancele sunt niste "private dolls" care se vand pe bani, romancele sunt curvele Europei, romaneste vorbind, curve proaste, nesatule si nesimtite, cu mici exceptii.

Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire. In spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru curve, se ascund de fapt retele specializate in racolarea de curve pentru prostitutie.Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in Curtea de Arges, Pitesti si Campulung Muscel, exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile, conduse chiar de politie, politie care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande, situatia fiind similara in majoritatea oraselor din Romania) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza curve pentru prostitutie, curve care ulterior sunt traficate extern (cele mai multe in nordul Italiei). Constantin Nicolescu, lider PSD Arges: "Curtea de Arges e Kosovo al Argesului".Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre curve sunt romance,in Milano 9 din 10 curve sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe curve si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de curve din Europa este Romania. Fara complicitatea politiei (curve in uniforma), aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, compuse din curve si borfasi (Andreea Marta), cu legaturi in lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. In atatia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aiba putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc.

Curve romance la produs in Italia (video)

"Unde e fa ala cu camera, baga-mi-as...futu-ti mortii mati in gura"...curve romance nerusinate la "munca" in Italia adica, "chelnerite", "menajere", "ingrijitoare de batrani"...ingrijesc batrani prin boscheti pentru simplificarea vietii personale, majoritatea romancelor pleaca in Italia sa se prostitueze nu sa munceasca cinstit, odata  ajunse acolo inlatura orice bariera morala. "Cine stie ca in Italia am fost curva"...you tube stie, multe fete pleaca in Italia "sa curvasareste', nu "sa munceste" cinstit, ca munca cinstita e grea. "In general vorbind, in Romania cine are bani cumpara sex, cine nu are bani...vinde sex, inlesneste practicarea prostitutiei sau indeamna fete sa se prostitueze. Romanii, cu mici exceptii, sunt niste deseuri umane".

The Times a publicat un clasament al tarilor de unde sunt traficate cele mai multe curve, in Europa de Vest:

  • 1. Romania (pe locul 3, in 2006, după integrarea în Uniunea Europeană,situaţia s-a schimbat, România urcând în fruntea tarilor care exporta cele mai multe curve) (12%)
  • 2. Rusia (9%)
  • 3. Bulgaria (8%)
  • 4. Ucraina si Nigeria (7%)
  • 6. Brazilia (5%)
  • 7. Belarus; Moldova; Polonia; Ungaria; Tailanda(4%)

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului. Coruptia reprezinta un factor de injustete sociala care intretine si amplifica saracia, afectind grav dezvoltarea economica singura sursa de securitate credibila si temeinica. Sumele de bani si foloasele care fac obiectul mitei sau altor infractiuni de coruptie ori crimei organizate sunt scoase din circuitul economic normal si au o destinatie oculta, reprezentind venituri ilicite din care o parte sunt spalate iar alta contribuie la amplificarea flagelului si la cresterea riscului de securitate nationala si de pierdere a suveranitatii tarii. CONSOLIDAREA CONTINUA A RELATIILOR DINTRE CRIMINALITATEA ORGANIZATA SI CORUPTIE explica legatura puternica existenta intre infractiunile scop si infractiunile mijloc. Astfel, de cele mai multe ori, structurile criminalitatii organizate utilizeaza coruptia ca un mijloc de asigurare a protectiei si promovare a activitatilor ilicite, ascunderea sumelor de bani, provenite din aceste delicte, se face prin ingenioase inginerii financiare.

Monday, August 22, 2011 4:06:52 PM
curva(08/22/2011 3:59:21 PM) : bn maai eram la masa
curva(08/22/2011 3:59:24 PM) : u cf?
proxenet(08/22/2011 4:02:58 PM) : bn
proxenet(08/22/2011 4:03:02 PM) : ce zici te bagi
prostituata(08/22/2011 4:03:11 PM) : unde?
proxenet(08/22/2011 4:03:17 PM) : pe unchiasu
proxenet(08/22/2011 4:03:33 PM) : io zic sa nu ratezi..
proxenet(08/22/2011 4:05:16 PM) : are bani o droaie
proxenet(08/22/2011 4:05:24 PM) : are firma de tiruri in italia..
proxenet(08/22/2011 4:05:37 PM) : apartament acolo..

Monday, April 25, 2011 11:13:56 PM
proxenet(04/25/2011 11:04:42 PM) : curva aia imi da bani..
amic(04/25/2011 11:05:17 PM) : stai ma lin k o cun si eu paia
proxenet(04/25/2011 11:05:31 PM) : stiu k o cunosti...
proxenet(04/25/2011 11:05:48 PM) : da tiam zis curva aia imi da bani cand am io nevoie

 Raport al Departamentului de Stat american privind traficul de fiinte umane din Romania: "Traficantii se servesc de aplicarea slaba a legii si de proasta cooperare internationala. Faptul ca traficul de persoane exista in zilele noastre ne face de rusine pe toti. Guvernul trebuie sa doreasca cu adevarat sa identifice amploarea totala a problemei pentru a putea trece la eliminarea sa. Eforturile de combatere a traficului uman sunt necoordonate si ineficiente, Romania este incapabila sa opreasca traficul de fiinte umane".

http://www.infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/
http://www.jurnalul.ro/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.htm

Geert Wilders, parlamentar olandez: "Romania si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului inalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE"

"Cum sa pazeasca poarta Europei, niste hoti (si niste curve)?" Henk Jan Ormel, liderul partidului Crestin Democrat din Olanda.

"In ce priveste discursul mediatic, studiul remarca "efectul bulgarelui de zapada" - cu cat presa prezinta mai scandalos acuzatii de coruptie si crima organizata, cu atat creeaza o toleranta mai mare a publicului la acest fenomen, actiunile mediatice fiind "complet contraproductive" - Angelos Giannakopoulos, coordonator al studiului "Crima si cultura - relevanta perceptiilor coruptiei pentru prevenirea criminalitatii" (studiu al CE)...cu alte cuvinte proxenetul si curva care apar la tembelizor drept elemente negative, devine mai proxenet si mai curva si alti zeci 'jdemii se profileaza pe proxenetism si curvasareala din cauza coruptiei generalizate si mediatizarii, romanul are perceptia unui ansamblu mafiot aflat deasupra legii. Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata. Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza curve pentru prostitutie...foarte putini pioni.

Curve romance prinse in flagrant in timp ce intretineau relatii intime, faceau sex prin paduri si pe islazuri:

http://www.detectivultau.ro/dezmat-in-codrul-verde-video-18/

http://www.detectivultau.ro/video-sex-in-public-nevasta-viceprimarului/

Curve pe videochat                                                                                                             Ce vor fetele (curvele)